Ingredients
1-1.15 kg of minced meat
2-1 clove of garlic
3- A handful of parsley
4- Milk
5- 2 eggs
6- grated cheese
7- Canned Mushrooms
8- Canned red peppers
9- 2.50 kg of potatoes
Directions
1- Chop the beef and pork.
2 - Mix with the chopped garlic, the milk, eggs and cheese.
3 -Make balls with the meat and dust them with flour.
4 - Cut the
garnish: diced red pepper, Mushroom quartered and diced potato.
5 – Make the tomato sauce.
6 –Make the chicken broth.
7- Make the Spanish sauce using the fast preparation method.
8 - Fry the red peppers.
9 – Stir-fry the mushrooms.
10- Poach the
potatoes.
11- Fry the meatballs and place them on paper towels to absorb the
excess of oil.
12- Add the meatballs, red peppers, and mushrooms to the Spanish sauce, simmer
until cooked and finally add the fries and serve.
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Ingredientes
1-1,15 Kg .
de Carne picada
2-1 cabezas de ajo
3-Un puñado de perejil
4-Leche
5-2 Huevos
6-Queso rallado
7-Champiñón en lata
8-Pimiento morrón en lata
9-2,50 kg de patata
Elaboración
1-Picar la carne de vacuno y cerdo.
2-Mezclar con el ajo en brunoise pochado, perejil, leche, huevos y queso
rallado.
3-Hacer bolas y enharinarlas.
4-Cortar la guarnición: pimiento rojo en dados, el champiñón en
cuartos y la patata en dados.
5-Hacer salsa de tomate.
6-Hacer fondo blanco.
7-Hacer la española de confección rápida.
8-Rehogar los pimientos rojos.
9-Saltear los champiñones.
10-Pochar las patatas.
11-Freír las albóndigas y sacarlas a papel absorbente.
12.- Añadir las
albóndigas, los pimientos rojos, los champiñones a la
española, dejar cocer hasta que se cocinen y al final añadir
las patatas fritas y servir.
Sergio
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