Servings: 4
Preparation time: 45 minutes
Ingredients:
- 2 packages of pasta
- 3 cans of tuna
- 1 can of stuffed olives
- 1 can of red peppers
- 3 hard boiled eggs
- 1 / 2 can of tomato sauce
- 1 cup mayonnaise
- 2 tablespoons milk
Preparation:
Prepare the cannelloni make a paste with the ingredients, leaving some olives, 1 egg Yunos pepper strips for garnish. Complete and place in a bowl. Lowering the mayonnaise with the milk, beating well and pour over. Decorate and put in refrigerator until serving time.
----------------------
Canelones fríos de atún
Comensales: 4
Tiempo de preparación: 45 minutos
Ingredientes:
- 2 paquetes de pasta
- 3 latas de atún
- 1 lata de aceitunas rellenas
- 1 lata de pimientos rojos
- 3 huevos duros
- 1/2 bote de tomate frito
- 1 taza de mayonesa
- 2 cucharadas de leche
Preparación:
Preparar los canelones, hacer una pasta con todos los ingredientes dejando unas aceitunas, 1 huevo y unas tiras de pimiento para adornar. Rellenar y colocar en una fuente. Rebajar la mayonesa con la leche batiendo bien y verter por encima. Adornar y meter en la nevera hasta el momento de servirlos.
Urko.-
No comments:
Post a Comment